h1

Tankeprosessen er i gang!

7. september 2010

Tiden flyr og jeg fant ut at det var på tide å finne ut hvem jeg kunne tenke meg å lage en profilside som skal være en del av eksamen for. I grunnen var ikke valget så vanskelig, jeg måtte bare sette i gang tankeprosessen. Jeg  bestemte meg for Landsforeningen mot Fordøyelsessykdommer, LMF, av den enkle grunn at jeg selv er medlem i foreningen. Jeg har en fordøyelsessykdom som heter ulcerøs kolitt og har hatt den i ca. 5 år nå.  LMF norge har en hjemmeside samtidig som det også finnes regionale hjemmesider.  Det jeg lurte på om jeg skulle gjøre var å lage en blogg hvor man kan komme med egne erfaringer angående ulcerøs kolitt. Ellers lurte jeg også på om jeg skulle lage en Like side på Facebook hvor jeg kan poste fakta om sykdommen. Det finnes flere fordøyelsessykdommer, men jeg har valgt å konsentrere meg om ulcerøs kolitt fordi jeg vet mest om den.

Bildet er hentet fra: http://www.rikshospitalet.no/ikbViewer/Content/409247/gastro.jpg

Hørtes dette interessant ut? Noen som har noen andre tips? Jeg blir i såfall veldig glad for innspill 🙂

Reklame

3 kommentarer

  1. Flott! Jeg tror jeg ville satset på en blogg – det kan være mer interessant for denne typen stoff. Å «like» en sykdom blir kanskje også litt rart? En blogg kan derimot lenkes inn mot andre ting LMF evt gjør i sosiale medier – og det er ofte nettopp slike erfaringer folk savner når de leter etter stoff om en sykdom. Kanskje du kan skrive en bloggpost om hvorvidt det finnes andre lignende blogger? Både i Norge og evt internasjonalt?


  2. Jeg synes også det høres ut som en god idé å lage en blogg om sykdommen. Kanskje du kan få LMF til å legge inn en lenke til bloggen din på hjemmesiden?

    En venninne av meg som har hatt mye plager med fordøyelsen men uten at de har kunnet stille noen klar diagnose var på et foredrag om teorien om Leaky Gut Syndrome. Teorien er mye omdiskutert, men har også sine tilhengere, også innen legestanden. Jeg skal ikke gå inn på selve teorien her, men du kan lese mer om Leaky Gut Syndrome bl.a. på Wikipedia og på http://www.leakygut.co.uk/

    Lykke til med prosjektet!


    • Tusen takk for tilbakemeldinger! Det blir nok en blogg ja, for som Jill sa er det kanskje litt merkelig å like en sykdom. Jeg har også vært i kontakt med LMF, så tror dette kan bli bra.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: